返回列表 回復 發帖

9014

Noen ganger så lurer jeg på hva Florida guvernør Rick Scott er røyking. Kanskje det er på tide at vi begynte narkotika-tester politikere!
Tallahassee - Siden staten begynte å teste velferd søkere til narkotika i juli, har om lag 2 prosent testet positivt, foreløpige data viser.
enlargeWhere får guvernør Rick Scott alle sine sprø ideer om fattige mennesker?
Ninety-seks prosent viste seg å være rusfri - forlate staten på kroken for å dekke kostnadene for sine tester.
Initiativet kan spare staten noen kroner uansett, bærer ut en av guvernør Rick Scott argumenter for å implementere den. Men den lave test fail-rate undercuts en annen av hans argumenter: at folk på trygd er mer sannsynlig å bruke narkotika.
På Scotts oppfordring, den lovgivende forsamling implementert det nye kravet tidligere i år at søkere til midlertidig kontanter assistanse passere en dopingtest før samle noen fordeler.
Loven, som trådte i kraft 1. juli krever søkere til å betale for sin egen narkotika tester. De som tester er rusfritt refundert av staten, og de som mislykkes kan ikke motta fordeler for et år.
[...] Kostnader av tester gjennomsnitt ca 30 år. Forutsatt at 1000 til 1500 søkere ta testen hver måned, vil staten skylder ca 28,800-43,nike free sko,200 månedlig i refusjoner til de som tester rusfritt.
Som sammenligner med omtrent 32,200-48,nike free norge,200 staten kan spare på en måneds verdt av avviste søkere.
Besparelsene anta at 20 til 30 personer - to prosent av 1000 til 1500 testet - mislykkes dopingtest hver måned. I gjennomsnitt koster en velferd mottaker staten 134 i månedlige fordeler, som de avviste søkere ikke vil få, sparer staten 2,680-3,350 per måned.
Men siden en mislykket test diskvalifiserer en søker for en full år igjen av ytelser, kunne staten spare 32,200-48,200 årlig på søkerne avvist i en enkelt måned.
Netto besparelser for staten - 3400 til 8200 årlig på én måned igjen av avviste søkere. Over 12 måneder, ville det penger spart på alle avviste søkere legge opp til 40,800-98,400 for kontanter assistanse program som statlige analytikere har spådd vil koste 178 millioner dette regnskapsåret.
Faktiske besparelser vil variere, men siden ikke alle av søkerne nektet fordeler kan faktisk har samlet dem for hele året. Under visse omstendigheter, kan søkere som ikke klarte sin dopingtest søke om ytelser etter seks måneder.
[...] Mer enn en gang, har Scott sagt offentlig at folk på trygd bruker rusmidler på en høyere rente enn den generelle befolkningen. Den to prosent testen mislykkes sats sett av DCF imidlertid ikke bærer det ut.
Milliardær guvernør Rick Scott (R-FL) skal lansere en ny media stunt i morgen der han vil ta svinger gjør flere jobber at gjennomsnittlig floridians gjøre. Han kaller det La oss få to Work Days i en forlengelse av sin kampanje temaet La oss få til å fungere. I morgen tidlig klokken 6 am, vil Scott jobbe en hel to-og-en-halv time shift på Nicolas Donuts og Bakeri.
Utseendet er litt mer enn et forsøk fra Scott til land opp hans image som en Everyman guvernør som er koblet til folket,nike free run 3, til tross for at hans popularitet rangeringer sveve under 30 og som Florida Watch Handling estimater, har hans politikk eliminert mer enn 330k jobber i staten. Floridas ledigheten fortsatt godt over landsgjennomsnittet på 10,6 og 85k arbeidsplasser skapt i år har gjort noe for å forbedre statens ledighetsraten, som er fjerde i nasjonen.
Mens Scott setter i et par timer på en smultring butikken i morgen, mange av Floridas arbeidende fattige er tvunget til å jobbe flere dårlig betalte jobber og har ikke råd til å jobbe en to-timers skift på grunn av PR. Scotts stunt vil også gjøre noe for å faktisk skape arbeidsplasser i staten. Hans handlinger er spesielt fornærmende i lys av hans handlinger for å eliminere staten arbeidstakere, kuttet dagpenger, dopingtest velferd mottakere og gut statsbudsjettet.
Related articles:
返回列表