返回列表 回復 發帖

22495

New Delhi, 1. juli (IBNS): Fra fredag ​​og utover de frie transaksjoner lov til indiske kunder på Automated Teller Machines (minibanker) av andre banker vil også omfatte ikke-finansielle transaksjoner som balanse forespørsel og PIN endring.
Håndheves fra 1. juli, vil direktivet fra Reserve Bank of India (RBI) også begrense den frie transaksjoner i minibanker av andre banker, for tiden på fem per måned, til bare innehavere av spareprodukter bankkontoer.
Bankene har allerede begynt å informere sine kunder om endringen. Nationalised privat bank hdfc sa at det vil belaste kundene Rs 20 for finansiell og Rs 8,nike free run 3,50 for ikke-finansielle transaksjoner utover grensen på fem per måned.
I mellomtiden vil henhold til en annen RBI rekkefølge, fra fredag ​​og utover bankene må kreditt mengder feilaktig trukket fra kunden s på grunn av mislykkede ATM transaksjoner innen sju dager etter at klagen, mot dagens norm på 12 dager.
Bankene vil måtte betale en bot på Rs 100 per dag hvis de ikke klarer å rette opp feil innen syv virkedager, men bare dersom klagen fremsettes innen 30 dager etter datoen for transaksjonen.
Også fra lørdag, vil bankene måtte sende SMS og e-varsler til kunder for hver transaksjon, mot dagens praksis med varsler for bare utvalgte transaksjoner utover et visst beløp, for å sjekke ulovlige transaksjoner.
Mumbai, september 16 (IBNS) The Reserve Bank of India (RBI) er trolig? heve renten for femte gang i år på torsdag for å temme inflasjonen som kjører godt over komfort nivåer i det raskt voksende økonomi.
Ifølge de fleste økonomer,nike free run 3, kan sentralbanken heve begge sine viktigste styringsrenten med 25 basispunkter hver, noe som betyr at reporenten, den hastigheten som det låner til bankene, til 6 prosent, og omvendt reporenten, hvor den låner fra banker, til 4,75 prosent.
Sentralbanken ble igjen med lite annet valg for å opprettholde sin mantra om å bruke en kalibrert tilnærming til retur politikk til mer normale settings.Some analytikere også at det er et godt tidspunkt å fortsette normalisering priser fordi inflasjonen er ventet å avta ytterligere i månedene som kommer, og at kan fjerne det haster å holde stramme til.
India økonomi vokste i mars-juni kvartal med 8,8 prosent i løpet av ett år tidligere, det raskeste tempoet i nesten tre år, mens industriproduksjonen steg 13,8 prosent årlig i juli, den raskeste siden april.
Mumbai, Nov 2 (IBNS) The Reserve Bank of India tirsdag hevet repo prisene med 25 basispunkter? (Der låner ut til kommersielle banker) til 6,25 prosent, og den omvendte reporenten med 25bps (som det lønner seg å banker for innskudd ) til 5,25 prosent.
?
Turen er for sjette gang i år for å demme inflasjon som fortsatt er godt over sin komfortsone på 5-6 prosent.
?
RBI, men forlot cash reserve ratio eller bank rate, som er mengden av penger som bankene har til å parkere med sentralbanken å opprettholde forsiktighetshensyn normer, uendret på 6 prosent.
?
Disse endringene vil være med umiddelbar virkning, RBI sa mens annonsere andre kvartal pengepolitikken gjennomgang.
?
Det sa prisen handlingen var relativt lav i umiddelbar sikt.
?
Så langt har RBI hevet reporenten med 125 basispunkter (bp) - ett basispunkt er 0,nike free sko,01 prosent - og omvendt repo med 175 bps, mens det spiked CRR på 100 basispunkter i to terminer å temme inflasjonen og for å normalisere den enkle penge-og finanspolitikk som ble initiert av RBI og regjeringen etter den globale finanskrisen i september 2008.
?
Den årlige engros prisindeks for september, den siste nøkkelen datapunkt før sentralbanken s 2 november gjennomgang, steg 8,62 prosent sammenlignet med 8,5 prosent i august.
?
Årlig mat prisveksten avtok til 13,75 prosent i midten av oktober, men er fortsatt høy, delvis på grunn av økende etterspørsel etter hvert som inntekten øker.
?
RBI sa samlet inflasjon, som sto på 8,62 prosent i september, var over komfort nivå, selv som det beholdt økonomisk vekst utsiktene for inneværende regnskapsår på 8,5 prosent.
?
Det bemerkes at usikre globale utsikter, og dominans av forsyning stivheter i visse sektorer som formidler stivhet til inflasjon banen, utgjøre større utfordringer for pengepolitikken.
?
RBI sa kreditt til ikke-food sektor var sunn og at lånet disbursals til landbruket var synkende.
Related articles:
返回列表